Himmelhøgt Profilering | Våre tjenester
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
q
FILM & FOTO

Film og foto er vår største andel av leverte tjenester. Mange ønsker å vise frem sine prosjekter, sitt selskap eller andre viktige ressurser via en god informativ presentasjonsfilm. Slike filmer inneholder gjerne flere segmenter. Luftige oversiktsbilder, produksjon filmet i bevegelse eller på kontorer hvor store avgjørelser tas. Vi reiser mye for å dekke over alle områder som er relevante for hver presentasjonsfilm og er en naturlig del av arbeidet med ditt prosjekt. Av foto leverer vi både dronebiler og vanlige stillbilder. Dette er alt fra interiørbilder, personalbilder, situasjonsbilder, produksjon m.m. Grensene er uendelige. Ideene er mange. Vi syr sammen din film- og fotopakke til et godt verktøy som du kan bruke til markedsføring.

SOSIALE MEDIER

Markedsføring er viktig for å nå ut til din interessegruppe. De mange kanalene som i dag benyttes for å tiltrekke seg denne interessen, kan for enkelte oppleves som tyngende og et stort arbeid å sette seg inn i. Kanskje det mangler tid for å gjøre seg synlig i sosial medier? Vi har god kunnskap med blant annet Facebook, Instagram, Snapchat m.fl. Sammen kan vi definere et publiseringsbehov hvor vi går inn å assisterer din bedrift med nettopp dette. Samtidig kan vi ta oss av annonsering med geografisk plassering på hvor publikummet skal plukkes fra. Spør oss om sosiale medier.

GRAFISK OG TRYKKSAKER

Om du trenger nye visittkort, brosjyrer, kataloger eller mer, kan vi hjelpe deg med design og utforming av dette. I tillegg tegner og distribuerer vi annonser for bruk i aviser, magasiner og nettpublikasjoner. Vi har god kompetanse på nettprofilering i form av nettsider. Som en del av dette setter vi opp nettsider med domene og webhotell, og tegner den grafiske utformingen som gir deg en god og synlig profil på internett. Kontakt oss gjerne for å høre mer om hva vi kan gjøre for deg.

GÅ TIL NETTBUTIKK
BEKLEDNING

Himmelhøgt Media & Profilering leverer høykvalitets bekledning med logotrykk etter eget ønske. Vi har i det siste gjort en satsing med suveren effekt på kvalitetsprofilering innen dette segmentet. I tillegg opererer vi med konkurransedyktige priser og rask leveringstid. Kontakt oss for å motta vår katalog samt priser på din ønsket leveranse i alle typer bekledninger med din logo festet på. Synlighet er viktig – og vi vil hjelpe deg med dette. Har du ikke logo eller ønsker noe nytt? Spør oss. Vi designer gjerne din neste t-skjorte, genser, caps. arbeidsjakke, arbeidsbukse etc.

SE KATALOG