Himmelhøgt Profilering | utleigaren.no
21810
page-template-default,page,page-id-21810,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Velkomen til utleigaren.no

Velkomen til utleigaren.no. Ei lita utleigeteneste lokalisert i Eiksund / Ulsteinvik.

Hos oss kan du leige utstyr til ein fornuftig pris. Sjå tilgjengeleg utstyr, vilkår og leigeprisar i lengre ned på denne sida. Kontakt oss for førespurnad om døgn eller langtidsleige.

Det er kjekt å leige med utleigaren.no

Kontakt oss:

 

Joar Ødegård
Tlf: 45 15 15 40

 

Geir Ove Molvær
Tlf: 96 91 98 14

 

Epost: post@himmelhogt.no

BRENDERUP 3250 SB

Utleie av større Brenderup 3250 SB hus- og hagehenger. Dette er en fleksibel tilhenger med stort kassemål og transportkapasitet. Hengeren har kassen plassert over hjulene, som gir stor transportkapasitet. Forlemmen er nedfellbar og derfor er hengeren idell til transport av langt gods. I tillegg er hengeren utstyrt med innvendige surrefester.

Utleiepriser

Inntil 8 timer:
300 ink. mva

Døgnleie:
500 ink. mva

Døgnleie f.o.m døgn 2
300 ink. mva

Langtidsleie
Etter avtale

Leievilkår

1. Tilhengeren skal kun benyttes av kunden (leietaker) som må inneha gyldig førerkort og kjenne reglene knytt til tilhengertransport på norske veier. Leietaker er ansvarlig for at gjeldende bestemmelser er overholdt, også gjeldende parkeringsbestemmelser. Leietaker svarer og betaler eventuelle bøter eller avgifter for parkeringsforseelser eller bruk for øvrig. Videre er leietaker ansvarlig for at førerkortet er gyldig for den leide tilhengeren og at totalvekt for bil og tilhenger overholdes. Likeledes skal leietaker forsikre seg om at bilen er lovmessig forsikret til kjøring med tilhengeren.

2. Leietaker skal passe godt på tilhengeren og er ansvarlig for forsettlig skade eller skade som skyldes uaktsomhet. Ved avkopling av tilhengeren, skal den sikres mot tyveri, enten ved å settes i garasje eller med tilhengerlås.

3. Utleier har rett til besiktigelse av tilhengeren i leieperioden, dersom han har skjellig grunn til til å anta at eierforholdet settes i fare eller at det foreligger en verdiforringelse utover det som følges av normal bruk.

4. Uavhengig av skyld, er leietakeren økonomisk ansvarlig for skader påført tilhengeren i leieperioden.

5. Tilhengeren skal tilbakeleveres på samme sted som den ble avhentet med mindre noe annet er avtalt. Dersom leieutstyret blir tilbakelevert senere enn avtalt tidspunkt uten utleiers samtykke, har utleier rett til å kreve godgjørelse og erstatning for utleiers ulempe.

6. Leieforholdet avtales skriftlig mellom leietaker og utleier med inkludering av overnevnte vilkår.

Betalingsmåter

All leie kan betales direkte med Visa, Mastercard eller faktura.

Ved valg av faktura påløper et fakturagebyr på 45,- kroner.

Ved manglende betaling går faktura til varsel før inkasso.

Spesifikasjoner

Produktnavn: Brenderup 3250 SB

Totalvekt (kg): 1000

Nyttelast (kg): 760

Egenvekt (kg): 240

Bremset: Ja

Akslinger: 1

Kassemål (LxBxH): 250x142x35 cm

Totalmål (LxB): 372×151 cm

Tipp funksjon: Nei

Nesehjul: Ja

Dekk dimensjon: R13″

Kjøpt: 10.08.2016

Tilhengerleie

Briggs & Stratton 15HK flishugger

Utleie av høykvalitets flishugger med 15HK Briggs & Stratton motor (DR-CS-15HP). Denne er utstyrt med tilhengerfeste, vridbar utblåsingstrakt, choke og trinnjustering på hastighet. Utstyrt med store hjul som gjør det enkelt å benytte den på områder hvor det ellers er vanskelig å komme til.

Utleiepriser

Døgnleie:
750 ink. mva

Døgnleie f.o.m døgn 2
500 ink. mva

Langtidsleie
Etter avtale

Leievilkår

1. Flishuggeren (redskapen) skal kun benyttes av kunden (leietaker) som må inneha kunnskap om bruk og sikkerhet ved bruk av denne. Leietaker er ansvarlig for at gjeldende bruks- og sikkerhetskriterier er overholdt. Redskapen er utstyrt med hengerfeste for flytting internt på arbeidsområde. Den er ikke godkjent for benyttelse i veitrafikk. 

2. Leietaker skal passe godt på redskapen og er ansvarlig for forsettlig skade eller skade som skyldes uaktsomhet. Ved lagring skal den sikres mot tyveri, enten ved å settes i garasje/uthus. Den skal også tildekkes mot ytre påkjenninger ved utendørs lagring med medfølgende overtrekk.

3. Utleier har rett til besiktigelse av redskapen i leieperioden, dersom han har skjellig grunn til til å anta at eierforholdet settes i fare eller at det foreligger en verdiforringelse utover det som følges av normal bruk.

4. Uavhengig av skyld, er leietakeren økonomisk ansvarlig for skader påført redskapen i leieperioden.

5. Redskapen skal tilbakeleveres på samme sted som den ble avhentet med mindre noe annet er avtalt. Dersom leieutstyret blir tilbakelevert senere enn avtalt tidspunkt uten utleiers samtykke, har utleier rett til å kreve godgjørelse og erstatning for utleiers ulempe.

6. Leieforholdet avtales skriftlig mellom leietaker og utleier med inkludering av overnevnte vilkår.

Betalingsmåter

All leie kan betales direkte med Visa, Mastercard eller faktura.

Ved valg av faktura påløper et fakturagebyr på 45,- kroner.

Ved manglende betaling går faktura til varsel før inkasso.

Spesifikasjoner

Produktnavn: Flishugger Briggs & Stratton 15HK

Totalvekt (kg): 175

Egenvekt (kg): 175

Bremset: Nei

Akslinger: 1

Motorstørrelse: 15 HK

Huggediameter: inntil 10 cm (best på 3-8 cm)

Totalmål (B x H x L): 80 x 115 x 180 cm

Vridbar utblåsingstrakt: Ja

Frontstøtte: Ja (nedfellbar)

Godkjent for vei: Nei

Kjøpt: 2017