Himmelhøgt Profilering | Om oss
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Grafisk
Design

Vi oppretter hjemmesider, tegner kataloger, brosjyrer og visittkort. Det meste innen trykksaker. I tillegg tegner og designer vi annonser til bruk i ulike formål – t.d aviser, internett, sosiale medier etc.

Digital
Fotografering

I tillegg til å være hovedfotograf for Notar Søre Sunnmøre tilbyr vi situasjonsfotografering og portrett. Ønsker du å reflektere ditt arbeidsmiljø eller dine produkter, har vi oppsettet som passer deg og dine visjoner utmerket.

Video
Produksjon

Din neste presentasjonsfilm kan være bestående av dronevideo og ordinært bakkeopptak. Her kan du velge alt fra luftige oversiktsbilder til produksjon, kontorfasiliteter med mer. Mulighetene er mange.

team_image
Eier / Daglig leder / Fotograf

Joar Ødegård

Joar Ødegår eier og driver Himmelhøgt Media & Profilering og har ansvaret for alle produksjoner og fotograferinger i selskapet.

team_image
Økonomi / Booking

Jeanette H. Ødegård

Jeanette H. Ødegård bistår selskapet med booking av oppdrag og kundereservasjoner. I tillegg bistår hun med økonomi og regnskapsføring.

team_image
Assisterende fotograf

Ruben Arne Havåg

Ved større prosjekter er Ruben Arne Havåg medhjelper og assisterende fotograf. Han er ofte med på større produksjoner.