MATTERPORT SERVICE PARTNER

«Dette er ikke noe for oss», er det fort gjort å konkludere med. Men hva om dette faktisk er noe for nettopp dere? Derfor ønsker vi å høre fra dere – hvilken bransje dere bedriver og hva som er behovet. Send oss en epost – så får dere svar på om vi kan hjelpe dere eller ikke. 

INTERESSEVEKKENDE

Våre Matterport-scanninger er et fremragende salgsverktøy som gjør salgsmøtene, messepresentasjonene mer innholdsrike og interessevekkende.

MULTIRESPONSIVT

Inviter dine interessenter, nye og eksisterende kunder inn i en virtuell verden som presenterer dine tjenester i et realistisk perspektiv. Støttes på mobil, PC, nettbrett og VR.

OVERALT - ALLTID

Siden scanning-modellene ligger lagret i skyene, har du alltid med deg den virtuelle presentasjonen i lomma eller i PC-veska. Så lenge du har internett, har du modellen klar.

«Dette er ikke noe for oss», er veldig fort gjort å konkludere med. Men hva om dette er noe for nettopp dere? Vi ønsker gjerne å høre fra dere før forhastede konklusjoner blir tatt. Systemet har omtrentlig uendelige grenser, og derfor håper vi dere sender oss en epost hvor dere forteller hvilken bransje dere jobber i og hva dere ønsker å oppnå.